Nagyköveteink - Esztergályos Patrik

Legdurvább este? Mire emlékszel és milyen volt a másnap?

A legdurvább az volt, amikor felköltöztem Budapestre és elmentünk a vívókkal valamilyen versenyeredményt megünnepelni. Mindenki elengedte magát, de talán nekem sikerült a legjobban. Fájt a másnap, és az, illetve a következő napom is ráment a pihenésre és arra, hogy végre képben legyek újra.

Volt már olyan, hogy a bulizás valami rovására ment?

Nyilván bizonyos helyzetekben sokkal ellazultabb voltam egy-egy buli után és természetesen ezáltal a figyelmem is alábbhagyott. Volt egy vizsga, amin azt gondoltam a tanár nem látja, hogy puskázom, azonban nemhogy a tanár, de még a vizsgasegéd is észrevette. Azt sem tudtam, hogy többen is figyelnek minket, na kb. ennyire voltam képben!

Voltál már úgy bulizni, hogy nem, vagy csak keveset ittál? Milyen élmény volt?

Egy fesztiválon bizonytalanság miatt nem ittam, aggódtam is, hogy így, ivás nélkül hogy fog alakulni az este. Végül a hangulat hevében teljesen el tudtam engedni magam, és ez is bizonyította, hogy ha jó az este és a buli, akkor még alkohol sem szükséges hozzá.

Legjobb buli józanul vagy kevés alkohollal?

Azt tegyük hozzá, hogy a sport miatt nekem mindig fontos volt az, hogy azért okosan hozzam le az estéket! (kivétel a fent említett alkalom). Szóval ezenkívül minden estém tiszta volt.

Miért tartod fontosnak, hogy minél többen tudatosan fogyasszanak? Miért vállaltad el a kampányban való részvételt?

Láttam már elég érdekes állapotokban bulizó fiatalokat. Elképzeltem, hogy milyen lehet nekik a másnap. Tudom, hogy most a pandémia után ki kell engedni a fáradt gőzt, de szerintem azt is lehet kulturáltan és okosan. Ezt képviselem és támogatom is!

Mutasd meg, hogy neked milyen az aktív másnap!

Emlékezz a bulis estékre, és másnap is fókuszálj a szórakozásra. Mutasd meg, hogy neked milyen az aktív másnap. Nem kell mást tenned csak feltölteni egy aktív másnapról készült fotót, megadni neved, e-mail címed és máris nyerhetsz.

Mit nyerhetsz? Hetijegyet a Fishing on Orfű fesztiválra vagy VIP belépőt a Plázs Siófok bármelyik nyári eseményére ha feltöltöd fotód augusztus 15-ig.

Kattints az alábbi linkre és nyerj belépőjegyeket: https://italmertek.hu/masnap-mashogy-fotopalyazat/
#masnapmashogy

Üdvözöl a Magyar Szeszipari Szövetség! A weboldalt csak 18. életévüket betöltött személyek látogathatják.

Elmúltál 18?

Elköteleztük magunkat a felelős alkoholfogyasztás mellett és nem támogatjuk az alkoholfogyasztást 18 év alatt. 
Kérjük Honlapunk tartalmait is csak 18 éven felüliekkel oszd meg. 
A jelen űrlap elküldésével elfogadod a weboldal házirendjét, valamint adatvédelmi és cookie irányelveit. 
Ez a weboldal cookie-kat használ. A részletekért olvasd el a Házirend és adatkezelési szabályzatunkat.